Ka kaluar plot një dekadë qëkur Lady Gaga u gjakos në skenën e “MTV Video Music Awards 2009” gjatë performancës së këngëve “Poker Face” dhe “Paparazzi”. Tani, performanca ka dalë në internet me kualitet të pastër.

Tani, 10 vjet më pas është konsideruar që interpretimi i Gaga-s të hidhet në internet, në “YouTube”.

Dhe pak kaq kohësh është ende e vështirë dhe shokuese për ta parë.