Televizion

Rivjen personazhi më  i dashur i xhunglë s, Mowgli…

10 Dhjetor, 2018 0

Regjisori dhe aktori britanik Andrew Serkins e merr “Librin e Xhunglës” dhe me të ndërton një version të fortë dhe

Teknologji

“Snapchat” po fillon të duket më shumë si “Netflix”

9 Dhjetor, 2018 0

Shefi i “Snap”, Evan Spiegel, iu drejtua punonjësve të kësaj platforme, përmes një letre të brendshme, se dëshiron fokusimin te

Tendencë

Beyonce këndon në dasmën e vajzës së njeriut më…

10 Dhjetor, 2018 0

Isha Ambanit, vajzës së njeriut më të pasur të Indisë, i është rezervuar një dasmë përrallore; në festimet e martesës

Teknologji

“Snapchat” po fillon të duket më shumë si “Netflix”

9 Dhjetor, 2018 0

Shefi i “Snap”, Evan Spiegel, iu drejtua punonjësve të kësaj platforme, përmes një letre të brendshme, se dëshiron fokusimin te prodhimet origjinale, si objektiv për…

Amazon kopjon Netflix, me qendër prodhimi në Spanjë

7 Dhjetor, 2018 0

“Amazon” po mendon për të hapur një qendër prodhimi në Madrid. Media spanjolle njofton se kompania po ndjek hapat e rivalit “Netflix”, për të krijuar…

Risia e vitit të ri, reklama në streaming gjatë pauzës

6 Dhjetor, 2018 0

Viti 2019 pritet të sjellë dhe “pause ad”, reklamat në ekranin e televizorit kur shikuesi ka zgjedhur opsionin pauzë. Kompanitë streaming amerikane “Hulu” dhe “AT&T”…