Duke pasur parasysh kompleksitetin logjistik, ne nuk jemi të befasuar kur aktorët e “Avengers: Endgame” shpjegojnë se xhirimi i filmit ishte një makth. Filmi do të përfaqësojë kulmin e sagës së Infinity, kështu që kompletimi i një historie të tillë të komplikuar, duke ruajtur rezervën maksimale në projekt nuk ishte sigurisht një shëtitje.

Kasti i “Avengers 4” ka zbuluar në mënyrë të përsëritur presionet e pësuara gjatë dhe pas përpunimit. Scarlett Johansson ka ngjallur sindromën e stresit post traumatik për shkak të përvojës së mos të qenit në gjendje të zbulojë asgjë gjatë turneut promovues.

Brie Larson foli për ditën e saj të parë të xhirimeve të “Avengers: Endgame” ku shkoi pa ditur asgjë, përveç vijës së dialogut që duhej të thoshte.

Chris Hemsworth konfirmoi stilin “Marvel” duke specifikuar: “Është qesharake, ndihem si çdo fans, jam i interesuar të di se kush do të jetojë dhe kush do të vdesë dhe çfarë do të ndodhë me personazhin tim. Kam një ide të paqartë se çfarë do të ndodhë, por unë nuk e kam parë filmin dhe vërtet nuk e di se si përfundon”.