“The Lion King” do të rikthehet në sallat e kinemave me një version live-action dhe fansat në të gjithë boten janë gati për të rijetuar në ekranin e madh historinë e Simba, këlyshi i luanit që pas vdekjes së babait Mufasa largohet nga mbretëria e tij, duke u rikthyer si i rritur për të shpëtuar tufën e tij nga Scar.

Luna, një pitbull jashtëzakonisht e ndjeshme është bërë e famshme në internet falë një videoje në të cilën mallëngjehet në një nga skenat më dramatike të klasikut të “Disney”, vdekjen e Mufasës.

“Anything you feel, I can feel too.” 🐾So Hannah and I were watching the Lion King while Luna played wildly with her toys. But right as Mufasa falls to his death, she stops and turns to the TV to watch. To see her crying at the TV was the sweetest thing I think I’ve ever seen. She even lays down right after Simba lays with his dad….We don’t deserve dogs. 💚 4 months old and she’s already showing empathy. I can’t wait to see how she reacts to the new live action Lion King!*VOLUME 🆙*Follow Luna on Instagram! @luna_o_thepitbullFor licensing or usage, contact: licensing@viralhog.com ViralHog

Geplaatst door Josh Myers op Dinsdag 19 februari 2019