Smart TV kanë veçori të integruara në internet dhe interaktive që lejojnë përdoruesit të transmetojnë muzikë dhe video, të shfletojnë Ueb-in dhe të shikojnë fotot. Pothuajse çdo televizion i ri i nivelit të lartë të shitur brenda dy viteve të fundit ka aftësi të zgjuara.

Nëse doni të përfitoni nga shërbimet streaming si Netflix, Hulu, Amazon Prime dhe më shumë, atëherë shikoni këto pajisje televizive.

LG C9 OLED TV

Vizio M-Series Quantum

Sony Master Series A9F OLED TV

TCL 43S517 Roku Smart 4K TV

Insignia 4K Fire TV Edition