Michael Jackson ka një vullnet të fshehtë që nuk është ekzekutuar kurrë, ka pohuar publicistja e tij. Raymone Bain, ish-zëdhënëse e këngëtarit të famshëm, iu drejtua medieve për këtë gjë.

Ajo pretendoi se Jackson ka një testament që daton nga viti 2006, në të cilën ai “nënvizon me përpikëri se si ai donte që trashëgimia e tij të ruhej dhe mirëmbahet”, duke shtuar se ajo nuk e di se ku është.

Michael Jackson, për këdo që e njihte, ishte metodik, i plotë dhe i saktë. Unë kam dëshiruar, kam shpresuar dhe jam lutur që testamenti i Michael Jackson i datës 6 Tetor 2006 do të gjendej dhe zbulohej.”