Gjatë një interviste, protagonisti i “Spider-Man: Far From Home”, Tom Holland zbuloi një detaj kyç të “Avengers: Infinity War”.

Përpara “Spider-Man: Far From Home”, Njeriu Merimangë ka interpretuar një rol të vogël, por të rëndësishëm, në “Avengers: Infinity War” dhe “Avengers: Endgame” dhe tani Holland tregoi më shumë mbi këto role.

“Ishte një skenë në “Infinity War” që realisht nuk ishte edituar, nuk është modifikuar. Ishte Thanos që kur kërcet gishtat dhe të gjithë Vigjiluesit shndërrohen në një tjetër formë, ndërhyj për t’i kapur të gjithë dhe t’i kthej në formë astrale”.

Ka pasur shumë skena nga dy filmat “Avengers” që janë prerë dhe shumica prej tyre nuk ka përfunduar as në versionin Blu-ray.

“Spider-Man: Far From Home” po tërheq shumë vëmendje, sepse hedh bazat për një të ardhme në MCU.