Kristen Stewart foli rreth fantazmave dhe raportit të saj me të mbinatyrshmen, duke iu përgjigjur një prej pyetjeve gjatë një interviste me “Vanity Fair”.

Flas me fantazma. Nëse gjendem në një qytet të çuditshëm për të xhiruar një film dhe jam në një apartament të çuditshëm, përpiqem ta evitoj. Kush e di se cilat janë fantazmat, por ka një energji ndaj së cilës unë jam vërtet e ndjeshme. Jo vetëm me fantazmat, por edhe me njerëzit”, deklaroi aktorja e njohur.