“Forbes” publikoi klasifikimin vjetor të aktoreve më të paguara në botë dhe për të dytin vit radhazi në krye është Scarlett Johansson, falë rolit të saj në Marvel Cinematic Universe. Më poshtë keni listën e plotë:
1) Scarlett Johansson – 56 milionë dollarë
2) Sofia Vergara – 44.1 milionë dollarë
3) Reese Witherspoon – 35 milionë dollarë
4) Nicola Kidman – 34 milionë dollarë
5) Jennifer Aniston – 28 milionë dollarë
6) Kaley Cuoco – 25 milionë dollarë
7) Elizabeth Moss – 24 milionë dollarë
8) Margot Robbie – 23.5 milionë dollarë
9) Charlize Theron – 23 milionë dollarë
10) Ellen Pompeo – 22 milionë dollarë