Konferenca e shtypit e Samsung është gjithmonë një nga ngjarjet më të mëdha në Consumer Electronics Show dhe CES 2019 nuk ka bërë asnjë përjashtim, me gjigantin e Koresë së Jugut duke bërë një numër njoftimesh të mëdha që përfshijnë disa kategori të ndryshme të produkteve në shfaqjen e këtij viti. Më i rëndësishmi është TV 98-inç i ri i Samsung-ut, versioni i televizorit Samsung QE85Q900R 8K që lançoi kompania në IFA, disa muaj më parë. Ky është modeli më i madh nga pjesa tjetër e linjës, me modele të tjera në madhësi maksimale prej 65 inç, 75 inç dhe 82 inç. Punon me HDMI 2.1 dhe ka të ngjarë të jetë një model i shtrenjtë, që kushton më shumë se 15.000 paund. TV 2019 të Samsung do të mbështesin edhe Apple AirPlay 2, Bixby, Alexa dhe Google Assistant, dhe do të ofrojë filma dhe shfaqje televizive iTunes – hera e parë kjo që iTunes do të jetë në dispozicion jashtë pajisjeve të Apple.