Sylvester Stallone u bë i famshëm dhe i dashur me publikun falë roleve Rambo dhe Rocky. Duket se aktori është edhe adhurues i madh i kafshëve, sa që në vilën e tij në e Los Angelos mban një krokodil dhe një fazan. “Shtëpia me kafshë e Rambos. Po bën pak ushtrime me miqtë e mi”, shkroi ai ne “Instagram”.