I ftuar në emisionin e “Ellen Degeneres”, ylli i “Jonh Wick” për herë të parë zbuloi se ka qenë i fiksuar pas aktores Sandra Bullock.

Keanu Reeves ka treguar për herë të parë se i pëlqente shumë kolegia e tij dhe shkonte me qejf në punë, gjatë xhirimeve për filmin “Speed”. “E kam pasur fiksim, por nuk ia thashë kurrë”, deklaroi Reeves.