Producenti i “Black-ish”, Gail Lerner mund të jetë regjisori i ribërjes së “Cheaper by the Dozen”, që rierdhi në kinema dhe ekran në vitin 2003 me Steve Martin

Bob Iger, CEO i “Disney” ka në plan një ribërje të këtij filmi. Projekti u njoftua fillimisht si serial televiziv për shërbimin streaming “Disney+”, por me sa duket bëhet fjalë për një film, me regjisor Gail Lerner.

Synimi është që skuadra e aftë për të transformuar serialin televiziv të familjes afro-amerikane në një sukses të madh ta bëjë edhe me këtë projekt ribërjeje.