Nicolas Cage do të interpretojë në filmin e arteve marciale “Jiu Jitsu”, bazuar në filmin e animuar me të njëjtin titull. Deri tani është konfirmuar edhe aktori Alain Moussi.

Filmi do të flasë për një urdhër antik të ekspertëve të luftimit Jiu Jitsu, që përballen me alienë të frikshëm që pushtojnë Tokën. Personazhi i Nicolas Cage dhe skuadra e tij e luftëtarëve Jiu Jitsu bashkohen me personazhin e Moussi për të mundur Brax-ët.

“Është e garantuar që “Jiu Jitsu” do të pëlqehet nga miliona të pasionuar nga artet marciale dhe të botës së fantashkencës”, -thanë drejtuesit e projektit.