Reperja amerikane është bërë e para këngëtare femër që ka arritur të jetë 100 herë e pranishme në klasifikimin e Billboard Hot 100. Rekordi u arrit edhe falë këngës së fundit “Dip”, së bashku me Tyga.

Më mirë se Nicki ka qenë kasti i aktorëve të serialit “Glee”, që është shfaqur 207 herë në klasifikim. Ndër femrat, pas sa është Taylor Swift, e pranishme 77 herë.

Ja dhe klasifikimi i 10 artistëve me praninë më të madhe në Billboard Hot 100:

 

Kasti i aktorëve të “Glee” – 207 herë

Drake – 191

Lil Wayne – 160

Elvis Presley – 108

Nicki Minaj – 100

Jay-Z – 98

Kanye West – 93

James Brown – 91

Chris Brown – 90

Taylor Swift – 77