Nga tani e tutje, edhe pronarët e një iPhone ose iPad mund të kenë funksionin  smart download të Netflix, tashmë të pranishme në paketën Android për rreth një vit dhe të shohin filma offline.

Funksioni, i cili lejon të shkarkoni automatikisht episodet e reja, është në dispozicion që nga sot dhe duhet vetëm një përditësim të thjeshtë për ta përdorur atë.