Një djalë i admirueshëm trevjeçar, i cili pëlqen të vishen si murg, është bërë viral në internet në të gjithë Kinën. Me një kokë të rruar, një buzëqeshje rrezatuese dhe një ecje të ngadaltë, Chen Zhaoyu nga qyteti Wenling në provincën Zhejiang të Kinës lindore ka fituar zemrat e miliona admiruesve në mediet sociale. Ndërsa është ende një amator, nëna e fëmijës po planifikon ta dërgojë atë në një manastir budist për t’u bërë dishepull.