Miley Cyrus zbuloi se pse e humbi rolin e protagonistes në filmin e animuar “Hotel Transylvania” dhe shkak është një tortë në formë ‘speciale’.

“Arsyeja se pse unë nuk u bëra pjesë e kastit të aktorëve të filmit ‘Hotel Transylvania’ është sepse i bleva të dashurit tim për ditëlindje një tortë në formën e penisit dhe e lëpiva atë”, deklaroi ajo.