Meril Streep në shtator festoi 40-vjetorin e martesës me bashkëshortin, 71-vjeçarin Don Gamer dhe tani ata kanë një arsye tjetër për të festuar.

Vajza e tyre më e vjetër, Mamie Gummer (35 vjet) është duke pritur fëmijën e saj të parë, që do të thotë se aktorja amerikane për herë të parë do të bëhet gjyshe në vitet e shtatëdhjeta.

Mayi është aktore si nëna e saj gjersa është martuar në muajin gusht me skenaristin dhe shkrimtarin, Mehar Sethi, pasi zbuloi se ishte shtatzënë.

Para Meharës, ajo ishte e martuar edhe me aktorin Benjamin Walker (36 vjeç), por nuk kishte fëmijë.