Një film i ri “Mavel”, ende misterioz,  do të xhirohet në Australi. Nuk dihet ende asgjë rreth këtij projekti, por së shpejti “Marvel Studios” do të nisin prodhimin e një filmi të ri në Sydney dhe në vende të tjerë të Australisë.

 

Lajmi u bë i ditur nga ministrat e Komunikimit dhe Arteve: “Jemi të kënaqur që shohim rikthimin e ‘Marvel’ ne Australi pas suksesit të jashtëzakonshëm të ‘Thor: Ragnarok’”.