Sfida #bottlecapchallenge, që po çmend internetin dhe rrjetet sociale, është ajo e heqjes së tapës së shishes pa duar. Mes videove të shumta të postuara është edhe ajo e Mariah Carey, unike dhe pa “truke”, ndihmohet nga zëri i saj i fuqishëm. Këngëtarja e postoi videon në “Instagram”, por më parë imitoi një lëvizje karateje.

 

View this post on Instagram

 

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on