Luke Perry pësoi një hemorragji të rëndë cerebrale dhe tashmë ndodhet i shtruar në spital. Aktori i famshëm ndodhej në shtëpinë e tij në Sherman Oaks nga ku u transportuar në spitalin më të afërt. Nuk dihet ende sesi është gjendja e tij. Kriza e 52-vjeçarit ndodhi në po të njëjtën ditë ku “Fox” njoftoi ribërjen e “Beverly Hills, 90210”, serial i cili i dha atij famë gjatë viteve ’90.

Luke Perry