Ai është një nder ikonat me te mëdhenj të filmave aksion, i cili për dekada me radhë ka frymëzuar breza të tërë. Sylvester Stallone, edhe në moshën 72-vjeçare, nuk e ka harruar të kaluarën. Suksesi i tij nisi me filmin “Rocky”, ku nga një person pa asnjë lek në xhep u bë milioner dhe më pas historia dihet.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, interpretuesi i Rocky dhe Rambo vazhdon të frymëzojë fansat duke u kujtuar veten e tij.

Kush do ta besonte se ky budalla 20-vjeçar do të arrinte aty ku është sot. Kështu pra miqtë e mi prandaj thuhet…kurrë mos thuaj kurrë”, shkroi Stallone.