Reperi i famshëm Drake sapo ka thyer rekordin e tij të dy viteve më parë. Ai është zyrtarisht këngëtari më i dëgjuar në histori, me plot 901 miliardë dëgjime në të gjithë botën përgjatë gjithë karrierës së tij.

Dëgjueshmëria e këngëve të tij, ku përfshihen audio dhe video është rritur me 43% nga viti 2017, ku artisti kapi një shifër prej 4.6 miliardë dëgjime, ndërsa në 2018-n ai arriti 10 miliardë dëgjime.

Ky rekord u shënua falë suksesit të jashtëzakonshëm të albumit “Scorpion”, që përfshin hite që kanë kapur majat e klasifikimeve, amerikane e jo vetëm.