“Warner Bros.” po përgatitet për “Fantastic Beats 3”, por për momentin shqetësimi i studios ka të bëjë me Johnny Depp, interpretuesin e Gellert Grindelwald, për shkak të problemeve të tij me ish-gruan Amber Heard, e cila vendos në rrezik praninë e tij në këtë film.

Prania e vazhdueshme e çiftit në titujt e parë të revistave është duke shkaktuar probleme për “Warner Bros.”. Një artikull shqetësues ka dalë në “The Post”, ku duket se disa prodhues ekzekutivë nuk duken të favorshëm për idenë e punimit me Johnny Depp dhe, mbi të gjitha, mesazhi që mund të jetë i dukshëm nga ky bashkëpunim.