Ndërsa komentet e para të “Spider-Man: Far From Home” flasin për një film surprizues, Tom Holland dhe Jake Gyllenhaal po promovojnë filmin, ku interpretuesi i Mysterio kujtoi një kuriozitet nga e kaluara.

Në vitin 2004 isha një hap larg rolin te superheroit ne filmin ‘Spider-Man 2’, kur Tobey Maguire dukej se nuk do të ishte i aftë të interpretonte rolin. Ai ishte lënduar në shpinë dhe koha e rikuperimit ishte e gjatë. ‘Sony’ nisi të kërkonte një interpretues të ri dhe zgjedhja ra mbi mua. Por nuk ishte e thënë, Maguire u shërua në kohë”.