Ish-“One Direction” e nisi mbarë debutimin kinematografik me “Dunkirk” dhe synon ta vazhdojë. Pati një ofertë shumë të mirë për prodhimin e ardhshëm live action të “Disney”, për të cilën pak kohë më parë ishte tepër entuziast.

Por, orët e fundit, Harry Styles refuzoi ofertën për të interpretuar Eric në “The Little Mermaid”.

Ende nuk dihen arsyet që e shtynë këngëtarin britanik ta refuzojë ofertën dhe vetë ai ende nuk është prononcuar.