Një prodhim me shumë personazhe që kërkon dhe një punë tepër të madhe sidomos për makijazhin dhe maskat e karaktereve. Tashmë online është publikuar një trailer me efektet e përdorura për të realizuar serialin e shumëvlerësuar “Game of Thrones”. Në video tregohet e gjithë puna e bërë në prapaskenë për të përkthyer në realitet atë që është shkruar në letër.