“Game of Thrones” është në hapat e fundit drejt finishit dhe shumë ka ndryshuar që nga debutimi në vitin 2011. Aktorët, shumë prej të cilëve ende të mitur në fillime, janë rritur bashkë me serialin. Dhe ashtu sikurse janë shprehur vetë protagonistët, askush nuk e priste një sukses të tillë. Dhe prej triumfit të “GOT” kanë ndryshuar dhe financat. Ja sa kanë fituar aktorët kryesorë për çdo episod të sezonit 8:

Sophie Turner – 175.000 dollarë për episod

Maisie Williams – 175.000 dollarë

Nikolaj Coster-Waldau – 500.000

Peter Dinklage – 500.000

Lena Headey – 500.000

Kit Harington – 500.000

Isaac Hempstead Wright – 175.000

Emilia Clarke – 500.000 dollarë për episod