Kanë filluar xhirimet e “Fast and Furious 9” dhe ylli Vin Diesel u shkëput pak për t’iu zbuluar fansave strehën e Dom Toretto me anë të një videoje.

Çkemi, po ju tregoj strehën e Dom, e cila është si diçka e shenjtë ku unë shkoj dhe përgatitem për kapitullin e radhës. Është një bekim i madh që kam këtë. Është një vend i qetë për të reflektuar rreth detyrave të projektit të ri. Gjithmonë është një film i ‘Fast and Furious’ që shfaqet”, rrëfen Diesel.