“Fast&Furious” është një ndër sagat aksion më popullore në botë. E pasur me akrobaci të pamundura, aventura të jashtëzakonshme dhe një humor i përshtatshëm për të gjitha kategoritë e shikuesve. Kapitulli 8 sfidoi pritshmëritë duke u bërë një sukses i madh.

Tani që doli në kinema i pari spin-off i sagës, “Hobbs and Shaw”, nisën të dalin të dhëna për filmin e radhës tw origjinalit, “Fast&Furious 9”.

Në një postim në “Instagram”, Vin Diesel sugjeroi një moment tepër të rëndësishëm mes tij dhe John Cena në “F&F9”.

 

View this post on Instagram

 

Fast 9 Week 10! Blessed, grateful and inspired… #Fast92020 #Fatherhood

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on