Në “Suicide Squad” të David Ayer pati disa shfaqje interesante të Batman, që u përball si me Deadshot, po ashtu dhe dyshen Harley Quinn e Joker. Do të ndodhë e njëjta gjë edhe në “The Suicide Squad” të James Gunn?

Ishte një fan në “Instagram” ngulmoi duke kërkuar “Skena të Batmanit në “The Suicide Squad” të lutem”.

Dhe regjisori u përgjigj në mënyrë direkte: “Mund ta shijosh Batmanin në “The Batman” të qershorit 2021. “The Suicide Squad” do të përqendrohet kryesisht, kuptohet, te Suicide Squad”.