Tendenca e momentit në botën e teknologjisë është përshtatja e opsioneve që promovojnë seritë e larta edhe në televizorë që jo domosdoshmërish janë në majë të gamës.

“Dolby” së bashku me partnerë teknologjikë kanë krijuar dy formate audio e video të gjeneratës së re, për të kuptuar se si televizorët jo shumë të avancuar kanë aftësinë për të ofruar një eksperiencë të mirë Dolby Vision me cilësi dhe një audio po aq të mirë.

“Panasonic” ia ka arritur të sjellë një produkt, GX810, që nuk ka një kontrast fantastik dhe ndriçim në maksimum, por ka ngjyra të mira dhe bindëse, si dhe ka detaje që kur i vë në krahasim me ata më të shtrenjtë nuk bëhet ndonjë dallim shumë i madh.