Dëshironi të vizitoni DigitAlb nga afër? Bëhuni një grup prej të paktën 10 shokësh dhe shoqesh dhe shkoni të shihni ç’bëhet brenda shtëpisë së platformës televizive më të dashur të shqiptarëve kudo janë.

Shikoni nga afër teknologjinë, takoni personazhet që i shihni nga ekrani, si edhe të tjera surpriza! DigitAlb – Field Trips, për fëmijët nga 6-14 vjeç.  Aplikoni tani në www.digitalb.al

DigitAlb – Field Trips

Dëshironi të vizitoni DigitAlb nga afër? Bëhuni një grup prej të paktën 10 shokësh dhe shoqesh dhe ejani të shihni ç'bëhet brenda shtëpisë së platformës televizive më të dashur të shqiptarëve kudo janë. Shikoni nga afër teknologjinë, takoni personazhet që i shihni nga ekrani, si edhe të tjera surpriza! DigitAlb – Field Trips, për fëmijët nga 6-14 vjeç. 🌐 Aplikoni tani në www.digitalb.al 🌐

Geplaatst door DigitAlb op Donderdag 28 maart 2019