David dhe Victoria Beckham po kalojnë pushimet me familjen për herë të dytë në në Malin e Zi.

Bekamët janë të njohur për pushimet e tyre luksoze, shpesh duke u larguar nga destinacionet e frekuentuara nga shtresat e tjera të pasura.

Familja britanike ka zgjedhur këtë vit brigjet e Adriatikut, në Shën Stefan.

Duke qenë një nga destinacionet më të bukura turistike në detin Adriatik, Mali i Zi po tërheq gjithnjë e më shumë turistë, veçanërisht ata të pasur dhe të famshëm.