Sergio Ramos dëshiron t’u dhurojë një koncert rok të ftuarve në dasmën e tij dhe sipas medies ka kontaktuar me “AC/DC” dhe “Aerosmith”.

Mbrojtësi i Real Madrid dhe e fejuara e tij, Pilar Rubio, e kanë caktuar datën e martesës më 15 qershor në Seville.

Ai ka kontaktuar me përfaqësuesit e të dy grupeve, për të pasur një spektakël të paharrueshëm, por për momentin nuk ka pasur asnjë përgjigje.