Pas 15 sezonesh të suksesshme, “Criminal Minds” do t’i japë lamtumirën  ndjekësve të tij më besnikë. CBS rinovoi serialin për një sezon të 15, i cili do të jetë edhe i fundit. Oritet që seritë e reja të dalin në transmetim gjatë 2019-2020-s. Sezoni i fundit do të përbëhet nga 10 episode që do të xhirohen gjatë pranverës së këtij viti dhe që do ta çojnë në total numrin e serive në 325.

Sezoni i 14 i “Criminal Minds”, që aktualisht është në transmetim, regjistron mesatarisht 4.7 milionë shikues për episod. Finalja e sezonit të parafundit do të transmetohet na ShBA më 6 shkurt.