Adele, jo më turne

27 Mars, 2017 0

Pas disa koncerteve të njëpasnjëshme në Australi dhe Zelandën e Re, me sa duket Adele ndihet e lodhur. Gjatë intervistave të dhëna për median, la…

Të zbukurohemi gjithnjë e më shumë është një ëndërr për shumë njerëz. Shpesh femrat priren drejt trukut, por shumë të tjerë u drejtohen trajtimeve që…