Trump rrit audiencën

28 Mars, 2017 0

Pavarësisht pëlqimit apo jo ndaj administratës presidenciale në SHBA, amerikanët janë dakord në një pikë, shikohet në televizion. Në shkurt, “Fox News” pati 31% më…

Hollivudi vs Kinema

28 Mars, 2017 0

Sot, në epokën e filmit dhe të serive “on demand”, në “Netflix” dhe “YouTube”, është gjithçka kudo dhe e menjëhershme. Dhe pikërisht për këtë, industria…

I pari film 3D

27 Mars, 2017 0

“The Power of Love”, i vitit 1922, është i pari film 3D në historinë e kinematografisë. Ky film konsiderohet i zhdukur, pasi nuk ka asnjë…