“John Wick 3 – Parabellum” e nisi mbarë, mundi “Avengers: Endgame” dhe kryeson klasifikimin e arkëtimeve në fundjavën debutuese në Amerikën e Veriut, me 57…

Një natë spektakolare, me organizim mahnitës dhe të ftuar specialë u përmbyll sigurisht me një fitore. Holanda triumfoi në Eurovizion, duke garuar dhëmbë për dhëmbë…