Konsumatorët janë duke kërkuar panele televizive gjithnjë e më të mëdhenj, kërkesa që shumëfishohen gjithnjë e më shumë. Sipas “IHS Markit”, dërgesat vjetore të paneleve…

“CNN” lançoi një aplikacion të realitetit të shtuar në kufjet për streaming live dhe në përmbajtjet on-demand. Aplikacioni përdor kuadrin e ekraneve Magic Leap (që…

Bashkëpunimi mes “Samsung” dhe “McAfee” tani zgjerohet përtej celularëve, edhe televizorët do të kenë antivirus. Në botën e kompjuterëve dhe celularëve viruset janë të tmerrshëm…