Pas kompjuterit dhe smartphone-ve, “Facebook” po përgatitet të zbarkojë edhe nëpër televizorët e shtëpive. Inxhinierët në shërbim të Mark Zuckerberg po punojnë prej kohësh mbi…

Operatori kabllor polak “Toya” ka zgjeruar shërbimet e saj në qytetin e Krakow-it. Sipas “Wirtualne Media”, kjo pason një marrëveshje me kompanine lokale “T-Mont”, për…

Teknologjia digjitale është duke u aplikuar në shumë fusha të komunikimit duke përfshirë edhe transmetimet e radios. Përdorimi i radiove HD mundëson cilësi më të…

“Sony TDG” ka nxjerrë syzet 3D me sistemin “active shutters”. Bateritë janë prej litiumi dhe kanë një rezistencë prej rreth 100 orësh. Sistemi “shutters” i…

Kompania “Samsung” ka nxjerrë versionin e ri të televizorëve “TV Smart Hub”, që përfshin edhe “Sports Service”. Ky shërbim të përzgjedh ndeshjet e skuadrës që…