Një shpërndarës audioje 3D, që shërben edhe për TV OLED të “LG”, me një dizajn minimalist, shumë fuqi dhe cilësi zëri, ky është “Canvas”, projekti…

Investimi i bërë nga “Apple” për prodhimin e serialeve dhe filmave origjinalë llogaritet rreth 6 miliardë dollarë, për lançimin e shërbimit streaming “TV+”, me të…