“John Wick 3 – Parabellum” e nisi mbarë, mundi “Avengers: Endgame” dhe kryeson klasifikimin e arkëtimeve në fundjavën debutuese në Amerikën e Veriut, me 57…

“Samsung” kërkon ta shtyjë teknologjinë LCD përtej limiteve. Çdo vit, me daljen e televizorëve të rinj, përmirësimet janë të dukshme, por me gamën 2019 kompania…