Me njoftimin për dy prurje të reja, me sa duket kasti i “Ghostbusters 3” është thuajse i përfundur dhe kanë nisur xhirimet.

Njoftimin e bëri vetë regjisori Jason Reitman, i cili postoi në “Instagram” disa foto nga sheshxhirimi, ku tregohet në aksion ikonia Ecto-1, makina historike kapëse fantazmash.

I njohur deri tani si “Ghostbusters 2020”, pritet të dalë në verën e ardhshme në kinematë në të gjithë botën, me aktorët e origjinalit si dhe me prurjet e reja McKenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Celeste O’Connor, Logan Kim e Paul Rudd.

 

View this post on Instagram

 

You guys ready to get rolling?

A post shared by Jason Reitman (@jasonreitman) on

 

View this post on Instagram

 

The Family’s All Here #GB20

A post shared by Jason Reitman (@jasonreitman) on