Të pranishmit në një bar gay në New York patën një surprizë të bukur, dy vizitore speciale, Adele e Jennifer Lawrence. Aktorja dhe këngëtarja madje u ngjitën dhe në skenë, ku ishin disa drag queen dhe morën pjesë në një konkurs me pije, që u fitua nga Jennifer. Kur Adele u pyet se me çfarë po merret, këngëtarja britanike u përgjigj: “Jam një mama shtëpiake”.