Rambo vs Godzilla

15 Qershor, 2019 0

Për të kënaqur dëshirën e fansave, u publikua “Rambo vs Godzilla”, traileri me përmbledhje të të dy filmave me protagonistë dy ikonat e ekranit. A…

Kur Emma takon Emma-n

15 Qershor, 2019 0

Emma Stone është fansja numër një e “Spice Girls”. Aktorja e ka thënë në shumë intervista se e adhuron grupin britanik të vajzave dhe nuk…

Ornella Muti është dënuar për mashtrim me gjashtë muaj burg dhe gjobë prej 500 euro. Aktorja italiane rrezikon burgun, nëse nuk do të paguajë zhdëmtimin…