TV 8K synon te ndriçimi

2 Qershor, 2019 0

Teknologjia gjithnjë në zhvillim sjell variante interesante për tregun dhe kompanitë mundohen të krijojnë produkte cilësore, me parametrat më të fundit, për të thjeshtuar eksperiencën…

Rusia censuron Elton John

2 Qershor, 2019 0

“Rocketman”, filmi mbi jetën dhe karrierën e Elton John, u censurua në Rusi, për skenat e intimitetit në lidhjen homoseksuale të këngëtarit britanik, gjë që…