Ronaldo sërish baba?

26 Mars, 2019 0

Forma dyshuese për Georgina Rodriguez, e cila ishte e pranishme në tribunë gjatë ndeshjes Portugali-Serbi. Fotografët u fokusuan te barku i fryrë dhe media aludon…